InServ A.Ş. 2010 yılından beri, başta finans, sigorta ve kamu kuruluşları olmak üzere yurtiçi ve yurtdışı her sektörden kurumlara hizmet vermektedir. InServ; sektörlerinde duayen profesyonellerin, uzmanların, teknolojik ürün ve hizmet iş ortaklarının oluşturduğu “Profesyonel Hizmet Platformları” ile yatırım ve finansman bulma maliyeti getirmeden ihtiyaç duydukları iş fonksiyonları için çağdaş vizyon ile, stratejik ve inovatif sistem çözümleri, dış kaynak ve proje hizmetleri veren, müşterilerinin rekabet gücünü, karlılığını arttıran ve iş networkünü genişleten bir şirkettir.

Uzmanlıklarımız

Kurumlar için “Profesyonel Hizmet Platformları” içinde Bütünleşik Hizmetler

Operasyonel Sistemler için Ürün ve Hizmetler

Organizasyonel Dış Kaynak (outsourcing) Destek Servisleri

Yönetimsel ve Organizasyonel Gelişim Servisleri

Kamu Kurumları için Sistem Kurma Servisleri

Kamu ve Özel Kurumlarının Bilişim Yapılarını Sistem Ürünü Haline Getirme Servisleri

Proje ve Taahhüt işleri

Yönetim

image

Gültekin Günal

CEO

Sigorta ve yazılım sektörünün önemli aktörlerinden SFS Danışmanlık A.Ş’nin de kurucusu olan Günal, Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Matematik lisans ve Bilgisayar Mühendisliği yüksek lisans eğitimini tamamladı. 40 yılı aşkın yönetim ve bilgi teknolojisi deneyimi olan Günal, Has Holding, Çukurova Holding, Sabancı Holding ve Büyük Ölçekli Kamu Bankalarında ve Sigorta Şirketleri’nde yöneticilik ve Yönetim Kurulu görevlerini takiben, 1992 yılında kurduğu SFS Danışmanlık A.Ş’de Genel Müdürlük ve Başkan & CEO'luk görevlerini yürüttükten sonra, Yönetim Kurulu Üyesi olarak “İş ve Teknoloji Mimarı” görevini sürdürmektedir. Sektöre bilgi ve deneyimleriyle katkıda bulunmak üzere Türkiye Yazılım Sanayicileri Derneği (YASAD)’nin geçmiş dönem Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür. TOBB Türkiye Yazılım Sektör Meclisi Başkanlık Divanı üyeliği, Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) üyeliği ve BİYESAM Yazılım Eserleri Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürmektedir.

image

Aykut Göksel

Projeler Koordinatörü

Uzun yıllardır finans sektörüne yönelik çalışmalar yapan Göksel, İstanbul Bilgi Üniverstesi’nde İşletme lisans ve Uluslararası Finans yüksek lisans eğitimini tamamladı. Meslek hayatında finansal piyasalar aracı kurum müşteri temsilciğiyle başlayan Göksel, dış ticaret uzmanlığı edinmesini takiben, bankacılık kurumsal ve ticari kredi tahsis ve izleme deneyimi edinmiştir. 2018 yılı sonrasında savunma sanayi ve tekstillerine yönelik stratejik ürünlerin pazarlaması üzerine bir girişimi bulunan Göksel, son dönemde fintech ve insurtech girişimleri içerisindeki iş fonksiyonlarının rekabet&karlılık gücünün arttırılması, stratejik ve sürdürebilirlik kazandırılması üzerine çalışmaktadır.